Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2007 00:48 - Kакво ново?
Автор: pinkberry Категория: Лични дневници   
Прочетен: 584 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.02.2007 16:51


И така, какво ново? Открих няколко неща. Как е възможно да възприемаш един човек по коренно различни начини. В един момент ти е безразличен. После те кара да се чувстваш толкова добре, че ти топли душата един вид. После под влиянието на предишния факт, решаваш да си адски мил, и накрая пак ти е доста безразлично. Акъла не ми го побира. И това в рамките на 3 дни. А съм го виждала 3 (словом три) пъти, какво ли ще е след примерно 6тия път. Може би сама ще си говоря вече, хаха.
Другото интересно нещо беше че почнах работа. Работих я точно 1 ден и реших че няма да я бъде тая. Просто си знаех че не съм за там, опитах се, не е като да не съм. Но според мен човек трябва да се чувства добре на работното си място. Да има желание и хъс за работа, и ако може да вижда отсрещната страна не през пелена дим.
О, да като се върнем малко назад пък, по-миналата сряда за пореден път се уверих как човек преоткрива приятелите си. Една много дълга нощна разходка е чудесен фон за обширни разговори. Ама от онези дето после с усмивка си ги спомняш, и искаш да имаш повече от тях ако може. Въпреки че винаги седи другия въпрос - когато имаш много от нещо то вече някак си губи от стойността си. Ако диамантите бяха под път и над път най-вероятно щяхме да имаме бижута от скъпоценни речни камъчета примерноJ)) Е с любовта май нещата не стоят точно така. Общо взето винаги може още, но много зависи с кой и как. Ако не е съвсем истинска става малко fake, а това е болезнено за всички. Но пък и винаги единия е по-зарибен, няма какво да се лъжем. Сложно нещо, ама пък убаво.
Глей как се отплеснах от темата:) Не че беше ясно формулирана, нали, но от къде тръгнах и къде стигнах хеех. Друг интересен факт беше пиянството на 1 куп планински настроени хора. Подробностите са излишни, но няколко човека обещаха да не правят повече така:) После много ни хареса в планината и се върнахме, за да открием че хижите, НЕ РАБОТЯТ ВЪВ ВТОРНИК. WTF?!!!!!!!! Любимото заведение си е на мястото и всичко там е наред. Проверих и другото любимо, то също е в добро здраве, хаха.
Скоро мисля да напиша постинг, с който ще направя поне 10 човека неприлично богати. Ако разбира се послушат проникновените ми съвети относно инвестиране в mutual funds (сори, така и не разбрах на български взаимни фондове ли са, договорни ли са както пише в закона или лукови глави както подозирам аз:). Хайде take good care, да папкате, слушкате и да се усмихвате повече;))))
И понеже навън е някво судено такова, ето малко летни красоти:

image
кончетата на пътя от арапя към лозенец, малко се изненадах да ги видя,но много им се радвахме:))


image
:) идилия


image
ето точно така се доживяват 100 години:)))


Тагове:   ново,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pinkberry
Категория: Лични дневници
Прочетен: 57990
Постинги: 24
Коментари: 130
Гласове: 470
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930